Nová linka na míru


Každý má nějakou linku. Někdo má starší linku, která už leccos pamatuje, a někdo má to nejmodernější, co lze sehnat. Když má ale někdo linku, která mu už z mnoha důvodů nevyhovuje, je čas si nechat vyrobit novou. A jaké důvody to jsou?

  • Malá linka a málo pracovní plochy
  • Nedostatek úložných prostor
  • Nelogicky navržená linka
  • Staré spotřebiče
  • Opotřebovaný povrch

Trendy v bydlení se mění, a poslední roky se nesou v trendech zemitých tónů a tlumenějších barev. Jestli vám vaše linka nevyhovuje a nebo si chcete nechat vyrobit linku do novostavby, obraťte se na nás. Kuchyňské studio Praha https://www.glanckuchyne.cz/cs/m-7-kontakt je tu pro všechny, kteří touží po nové lince bez kompromisů. Nechat si vyrobit linku na míru je ideální, protože můžete mít linku, která vám bude vyhovovat nejen v designu, ale i ve funkčnosti.

moderní linka

Proč si nechat vyrobit linku na míru? Protože si můžete sami vybrat úplně všechno – nejen tvar linky, ale i barvy, vnitřní uspořádání nebo spotřebiče. Kdybyste si šli koupit linku do obchodu s nábytkem, budete si muset poskládat jednotlivé skříňky, což je často problém, protože nemusíte najít skříňky které by vám přesně seděly na místo, kde má linka stát. Linka na míru je nejlepší možné řešení nejen do domu, ale i do bytu. Někdy je totiž potřeba využít každý centimetr, a tak je nutné udělat na co nejmenším prostoru co největší linku. A to je možné jen u linky na míru.

šedá linka

Mnoho lidí si chce dopřát opravdu kvalitní a krásnou linku, protože mají obývací prostory spojené s kuchyňským a jídelním koutem. Linka je tak vidět a okolo ní se děje všechno v celé domácnosti – proto si lidé většinou vybírají moderní designové linky, které jsou reprezentativní a nabídnou kromě krásného designu i skvělé spotřebiče s mnoha moderními funkcemi. Pokud cítíte že vaše linka už neslouží jak by měla, nechte si u nás vyrobit novou přesně podle vašich představ.