Naše postava.


Jaké si to uděláš, tak takové toho máš. A určitě znáte tohle motto, je to takové heslo, které já ctím. Myslím si, že když člověk vlastně bude žít zdravě, tak se to také podepíše na jeho zdraví, nejenom na jeho vnitřním zdraví, ale také na jeho vnější stránce. Každý člověk má svou skořápku, je to tak. Celá skořápka, pod kterou ukrývá všechno, co si přeje anebo co vlastně ten člověk je. Určitě víte, že se také říká, že jste to, co jíte, takže pokud budete jíst samá tučná a nezdravá jídla, kde je plno nezdravého tuku nebo cukru a také sacharidů, tak se nesmíte divit, že potom budete vypadat divně.

Dejte si pozor na obezitu.

Třeba se sami sobě ani nebudete líbit. Pokud člověk chce být model nebo modelka a chce mít krásné štíhlé, vysportované tělo, tak samozřejmě musí také k tomu přizpůsobit svůj životní styl. Svůj životní styl by měl mít takový, že by měl také z většiny případů zapomenout na fast food. A fast food je rychlá strava. Rychlou stravu neboli fast food najdete téměř na každém rohu, a to hlavně ve velkých městech. Neznám téměř žádnou ulici, kde by nebyla rychlá móda anebo rychlé občerstvení. Člověk si musí uvědomit a naučit se, že také by měl odolat. Jsou ale samozřejmě lidé, který mě zase ale úplně jedno, jak vypadají a pokud třeba mají i nadváhu třeba třicetikilovou nadváhou anebo i více a nevadí jim to a stále do sebe cpou nezdravá jídla, tak se to samozřejmě potom ukáže také na jejich zdraví.

Obezita je nezdravá.

A věděli jste, že když máte třeba opravdu hodně vysokou nadváhu a budete potřebovat operaci, tak vám lékař řekne, že byste měli zhubnout? Třeba deset kilo anebo dvacet kilo. Samozřejmě, že pokud máte velikou nadváhu a potřebujete nutně akutní operaci, tak samozřejmě nikdo nebude čekat, až vy shodíte kila, ale věřte, že je velice nebezpečné jít na operaci, když máte opravdu velikou nadváhu. Vždyť vám to také potom zhorší klouby, vaše tělo potom musí nést opravdu velkou tíhu a myslím si, že to pro naše tělo nebude opravdu nikdy vhodné. Vždyť i pračlověci nebyli vůbec obézní, měli spoustu pohybu, takže si uvědomte, jaký máte životní styl. Líbí se vám to? Chcete změnu?