První láska


Když jsem měla svou první lásku, tak ten den je vlastně to nejkrásnější, co může člověk prožít. Říká se, že ta první láska je ta nejkrásnější a romantická, a lítáme v těch nejkrásnějších oblacích, které si prostě my sami představujeme. Kdo by prostě nechtěl být milován? Milování chceme být všichni. Všichni lidé touží po tom, aby jejich láska byla velice důležitá, aby nás naplňovala a abychom naplnili i toho druhého člověka. Tohle přesně mi naplnila moje první láska, když jsem se zamilovala do kluka, který byl opravdu můj první. Ten první kluk je vždycky nejkrásnější tím, že se dá prožít ten nejkrásnější pocit zamilovanosti, protože to srdce nám buší a je to ta nejkrásnější chvíle a ten okamžik, který můžeme prožívat s tím druhým člověkem.

Láska

Někdo si může říkat, že jsem naprostý cvok a blázen, ale láska přesně o tomhle je, abychom byli bláznem v uvozovkách. Vždycky ta láska nám dává najevo ty nejkrásnější pocity, které jsou nevysvětlitelné a nedají se nikde ani nějak popsat, a není o tom ani nikde nějaká knížka, jak milovat druhého člověka. Všechno musíme prostě my vyzkoušet, musíme všechno ochutnat a musíme se řídit sami sebou, protože nikdy nenajdeme knihu, kde bude napsáno, jak máme milovat druhého člověka, protože to je takové tajemství.

Láska

Láska je celkově takové životní tajemství a nikde se o něm nedočteme ani v časopise, v knize, ani na internetu. Pouze můžeme najít jenom nějaké články, ale nenaučíme se správně milovat, protože každý člověk má jinou povahu a každý člověk je jiný. Všechno si v životě musíme přizpůsobit dle svých vlastních představ a přesně tak, jak nám to bude vyhovovat, protože tohle se od nás v našem světě očekává, a natož v lásce, protože ta je velice náročná a mohli bychom se o ní bavit naprosto každý den. Věřte, že ale vždycky ta první láska bude to nejkrásnější, protože tam jsou ty největší pocity lásky, než třeba u někoho vyprchají.